Gecertificeerd:
DEKRA
Aangesloten bij:
LCR
Geregistreerd:
GELE KOORTS CENTRUM
Voor algemene vragen kunt u bellen:
085 9020303
icon-phone
logo-vaccinatiecentrum-mobiel
logo in slideshow
logo in slideshow
logo in slideshow
logo in slideshow
  • Home
  • over ons
  • adviesraad

Adviesraad

Toen vaccinatiecentrum verder groeide en een derde locatie opende (inmiddels zijn er zelfs vier locaties), werd verdere professionalisering van de organisatie nog belangrijker. Daarom hebben we een Adviesraas opgericht.
Wij ervaren deze raad als een meerwaarde voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers.
Altijd mogen wij een beroep doen op de verschillende vormen van deskundigheid. We maken dan ook geregeld gebruik van de kennis en kunde van de leden van onze adviesraad. We stellen ze graag even aan je voor:

foto-adviesraad-vaccinatiecentrum.nl

Robert Ligthelm
Robert Ligthelm is internist-tropenarts. Robert is jarenlang werkzaam geweest in het Havenziekenhuis in Rotterdam. Tevens is Robert jarenlang betrokken geweest bij het oprichten en het runnen van het LCR. Robert staat onder de medici nog steeds goed bekend als "De Tropengoeroe".

Netty van Os
Netty van Os is werkzaam als docente aan de Fontys Hogeschool. Netty doceert aan praktijkondersteuners en nurse practitioners.

André Godkewitsch André heeft als eindverantwoordelijk arts in 2015 het stokje overgedragen aan dhr. Pieter (P.P.A.M.) van Thiel.  André heeft de landen Ghana, Kenia, India, Argentinië, Costa Rica en Laos bezocht.

test bottom parallax
 
Nina Simonestraat 24
6541 EA Nijmegen

 
Plantage 8
6708 WJ Wageningen
 
Boschdijkstraat 98
5211 VD Den Bosch 
Daltonlaan 400, 4de verdieping
3584 BK UtrechtTelefoon: