Gecertificeerd:
DEKRA
Aangesloten bij:
LCR
Geregistreerd:
GELE KOORTS CENTRUM
Voor algemene vragen kunt u bellen:
085 9020303
icon-phone
logo-vaccinatiecentrum-mobiel
  • Home
  • over ons
  • organisatie

Organisatie

Vaccinatiecentrum.nl is een travelclinic, opgericht door Marchel Ratering. We zijn een moderne en dynamische organisatie die vooruitstrevend is in de advisering met betrekking tot reizen en gezondheid. We zijn experts op het gebied van vaccineren en infectieziekten. Door onze expertise en ervaring kunnen reizigers met alle vragen bij ons terecht. Voor, tijdens en na de reis. We zijn een geregistreerd gele koorts centrum en aangesloten bij het LCR (Landelijk coördinatiecentrum Reizigersadvisering). We werken volgens de landelijke protocollen, waarbij de wensen van de reiziger voorop staan. We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Onze organisatie kenmerkt zich door een huiselijke sfeer, waarin vakkundigheid en persoonlijke aandacht centraal staan. Hierdoor voelen reizigers zich bij ons op hun gemak. Bekijk de foto's op deze website voor een impressie van onze vier locaties.

Ons team bestaat uit 1 telefoniste, 1 administratief medewerker, 7 geregistreerde reizigersverpleegkundigen, een (kwaliteits)manager en een tropenarts.


Klachtenreglement
 
Nina Simonestraat 24
6541 EA Nijmegen

 
Plantage 8
6708 WJ Wageningen
 
Boschdijkstraat 98
5211 VD Den Bosch 
Daltonlaan 400, 4de verdieping
3584 BK UtrechtTelefoon:
Spoed:
ma. t/m za. tussen 20.00-20.30 uur
Urgency:
monday to saturday between 8pm-8.30pm