LCR, Dekra en Gele koorts gecertificeerd

Opregicht in 1998

Vier vestigingen

Geen wachttijd na afspraak

Corona informatie

Bij vaccinatiecentrum.nl kun je terecht voor verschillende soorten corona testen. Ga je op reis? Dan kun je bij ons terecht voor een PCR test of een antigeen (sneltest) test.
Heb je een corona infectie doorgemaakt of ben je gevaccineerd en benieuwd of jouw lichaam antistoffen heeft gemaakt? In dat geval kun je bij ons de antistoffen in het bloed laten onderzoeken.
Lees hieronder meer over de verschillende testen. Een afspraak voor een antigeentest maak je telefonisch door te bellen naar: 085 902 03 03. Een afspraak voor een PCR test maak je online.

Heb je nog vragen bel ons dan gerust op: 085 902 03 03 of stuur een mail naar info@vaccinatiecentrum.nl.

Testen voor een reis naar het buitenland

Voor sommige bestemmingen is het nodig om je voor vertrek te laten testen op het coronavirus. Het land waar je naartoe op reis gaat bepaalt welke test nodig is en hoe lang deze test geldig is. Zorg dat je voor vertrek goed op de hoogte bent van de regels en (eventuele) testeisen die het land van bestemming stelt. Deze eisen kunnen per land verschillen en ook onverwachts veranderen. Je bent bij het maken van een afspraak zelf verantwoordelijk voor het kiezen van het juiste testmoment. Afhankelijk van de eisen van je bestemming kun je bij vaccinatiecentrum.nl terecht voor een PCR of antigeen test (sneltest).

Bekijk voor de actuele testvoorwaarden van jouw reisbestemming de website van de rijksoverheid: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies

Ook als je op reis gaat naar China kun je bij ons getest worden. Kijk voor de actuele testvoorwaarden op de website van de Chinese ambassade in Nederland: http://nl.china-embassy.gov.cn/eng/

Afhankelijk van de eisen van je bestemming kun je bij vaccinatiecentrum.nl terecht voor een PCR of antigeen test (sneltest).

ANTIGEEN-SNELTEST

€ 34,25

Uitslag: binnen 30 minuten

Voor bepaalde bestemmingen is een antigeen test, ook wel sneltest genoemd, voldoende. Voor deze test wordt een monster genomen van de keel en de neus. Onze gespecialiseerde reizigersverpleegkundige kan deze test daarna zelf analyseren. Hierdoor is de uitslag binnen 30 minuten bekend. De antigeentesten die wij gebruiken zijn internationaal ontwikkeld en goedgekeurd voor gebruik in Europa door het Directoraat-generaal gezondheid en voedselveiligheid van de Europese commissie. Het (Engelstalige) testcertificaat is, afhankelijk van je bestemming, vaak een beperkte tijd geldig. Let bij het maken van de afspraak goed op deze geldigheidsduur zodat dit bij vertrek geen problemen oplevert. Het kiezen van de juiste testdatum en tijd is je eigen verantwoordelijkheid. Een afspraak voor een antigeen test kun je telefonisch maken. Wij zijn tijdens werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 16:00 op: 085 902 03 03.

Antistoffen test

€ 55,00

Uitslag: binnen 48 uur

Met de antistoffen test kunnen we zien of er antistoffen tegen het coronavirus in je bloed zitten. Dit kan bijvoorbeeld na een vaccinatie maar ook nadat je een corona infectie hebt doorgemaakt. Tijdens de afspraak wordt er een buisje bloed afgenomen door onze verpleegkundige. Dit buisje bloed gaat naar het laboratorium van het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn. Hier wordt het bloed onderzocht waarna je van ons de uitslag krijgt. Een afspraak voor een antistoffen test kun je telefonisch maken. Wij zijn tijdens werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 16:00 op: 085 902 03 03

Certificaat van herstel/ Artsenverklaring

€ 34,25

Als je een corona infectie hebt gehad kan je in sommige gevallen ook reizen met een verklaring van herstel. Het kan zijn dat de Europese herstelverklaring uit de corona check app niet geaccepteerd wordt. In dat geval kun je bij ons terecht voor een Engelstalige herstelverklaring ondertekend door onze arts. Controleer voor je een afspraak maakt of een herstelverklaring geaccepteerd wordt in het land van bestemming. Voor het afgeven van de herstelverklaring moet je aan de volgende voorwaarden kunnen voldoen: • Jouw positieve coronatest is minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden. • Je hebt bewijs van een positieve corona PCR of sneltest. Wij geven alleen een herstelverklaring af op basis van een bewijs van testen bij de GGD of testcertificaat van een andere testaanbieder. Een zelftest is niet voldoende. • Je bent minsten 24 uur na je corona infectie klachtenvrij. Een afspraak voor een certificaat van herstel kun je telefonisch maken. Wij zijn tijdens werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 16:00 op: 085 902 03 03.