Gecertificeerd:
DEKRA
Aangesloten bij:
LCR
Geregistreerd:
GELE KOORTS CENTRUM
Voor algemene vragen kunt u bellen:
085 9020303
icon-phone
logo-vaccinatiecentrum-mobiel
logo in slideshow
logo in slideshow
logo in slideshow
logo in slideshow

WAGENINGEN

 

VACCINATIECENTRUM.NL WAGENINGEN

Plantage 8
6708 WJ Wageningen
Tel: 085-9020303
Email:

De reizigersverpleegkundigen in Wageningen zijn Pieter OostenbrinkYvon Schuthof, Judith de Klein, Sharona Erol en Kayleigh Usmany.


Routebeschrijving 
Je rijdt naar de Campus van de Wageningen Universiteit. Ga naar Campus Plaza, daar zit de Albert Heijn en diverse horeca. Aan de achterkant is er een parkeerplaats. Tussen Campus Plaza en Plus Ultra gebouw vind je Plantage 8, naast de kinderopvang (BSO).  

19 jaar heeft Marchel Ratering gewerkt als assistent van de Studentenarts aan de Wageningen Universiteit. In 2009 heeft hij het stokje overgenomen en is zijn eigen praktijk begonnen. Eerst op duivendaal, later in het Nexus gebouw en sinds januari 2018 heeft hij zijn eigen vaccinatiecentrum op de Campus op de Plantage 8 in het Campus Plaza. We zitten op de Campus van de Wageningen Universiteit, maar alle reizigers zijn welkom. Studenten, Medewerkers Wageningers en niet Wageningers. Voor een goed advies voor, tijdens en na de reis ben je meer dan welkom. Met onze ervaring en expertise ga je goed en veilig op reis. 

 

test bottom parallax
 
Nina Simonestraat 24
6541 EA Nijmegen

 
Plantage 8
6708 WJ Wageningen
 
Boschdijkstraat 98
5211 VD Den Bosch 
Daltonlaan 400, 4de verdieping
3584 BK UtrechtTelefoon: